09.02.2018 — 18:50

“Подільським вістям” – 100 років!

Цьогоріч 100-ліття своєї діяльності відзначає наймасовіше обласне періодичне видання Хмельниччини – «Подільські вісті».

Колектив газети перегортає ще одну сторінку своєї історії. Адже шлях у сто років – великий шлях, тому що слово обласної газети «Подільські вісті» завжди було голосом земляків про радість, біль, про турботу за краще життя.

“Подільські вісті”, як ніхто інший, інформували подолян про успіхи трудівників, підприємців, аграріїв та здобутки нашого краю.

Аби привітати колектив редакції та висловити побажання, сьогодні, 9 лютого, на урочисті заходи до обласної філармонії завітали голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, керівники окремих підрозділів, установ та організацій, голови місцевого самоврядування, помічники народних депутатів України, обласні депутати.

Вітаючи колектив газети з визначним ювілеєм, Олександр Корнійчук відмітив майстерність написання, вміння чіткого та неупередженого висвітлення подій сьогодення, історичних подій, спогадів та відзначення подвигу воїнів-захисників,  великої праці волонтерів.

«Ми сповідуємо одні принципи: наші люди мають бути найбільш поінформованими, активними учасниками позитивних перетворень в державі, адже громада заслуговує на правду та об’єктивність, має право на конструктивну критику», – зазначив Олександр Олександрович й подякував колективу за чесну працю, небайдужість, активну позицію, за любов до рідного краю.

З найщирішими побажаннями присутні вручили відзнаки та подарунки як представникам редакції, так і колективу загалом.

Гарний настрій усім, хто завітав на свято, подарували колективи обласної філармонії, які привітали колектив газети “Подільські вісті” творчими номерами.