15.02.2018 — 15:45

Американська  програма бізнес стажування «Холодна ланка поставок»

За інформацією Ради голів державних адміністрацій, у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SАВІТ, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США, відкрито нову програму бізнес стажування для фахівців з України за напрямом «Холодна ланка поставок» (далі – Програма).

Термін стажування у США: з 14 квітня до 05 травня 2018 року.

Для участі у Програмі стажування запрошуються:

виробники продуктів харчування;

сільгосппідприємства;

3РL компанії (надання логістичних послуг);

хімічні та фармацевтичні підприємства;

мережеві ритейл компанії.

Програма розглядатиме аспекти транспортування і зберігання в холодному ланцюгу поставок. У програмі будуть приймати участь компанії з України, Молдови, Росії, Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменії, Узбекистану.

Вимоги до кандидатів:

технічна підготовка та відповідний досвід роботи у сфері холодного ланцюга постачання;

мінімум 3 роки досвіду в управлінській посаді (управлінці середньої та вищої ланки, особи які беруть управлінські рішення в своїй компанії або організації).

володіння англійською мовою не є обов’язковим. Професійні перекладачі-синхроністи забезпечать усний переклад програми.

Розгляд і відбір кандидатів на участь у Програмі буде проводити Міністерство торгівлі США. Остаточне рішення щодо складу учасників приймає Програма САБІТ у Вашингтоні.

Стажування фінансується Міністерством торгівлі США: Програма САБІТ покриває учасникам витрати, пов’язані з перельотом з Києва до США і назад; проживання, програму навчання, послуги перекладачів у робочі години; медичне страхування на випадок непередбаченої необхідності і невелику стипендію, що компенсує частину витрат на харчування та інші витрати.

Мета програми – знайомство з американською системою холодного ланцюга поставок.

Приблизна програма стажування: Групове тритижневе стажування почнеться з тижня теоретичних занять, до яких можуть входити семінари з нормативів, законодавства, стандартів, сертифікації, розроблення бізнес планів, між культурних комунікацій, перемовин та управління, як для бізнесу, так і для асоціацій. Далі учасники відвідають американські компанії, що працюють в різних сферах холодної ланки поставок та зустрінуться з представниками відповідних галузевих асоціацій.

Документи на конкурс:

анкета з фотографією, заповнена російською і англійською мовами;

копія першої сторінки закордонного паспорту (з анкетними даними);

лист рекомендація (російською і англійською мовами).

Лист рекомендація має бути підписаний керівником компанії і повинен мати опис посадових обов’язків кандидата програми на даний час, та згоду на участь у Програмі у наведені строки. Якщо кандидат на участь у Програмі є директором закладу, до Анкети необхідно додати лист рекомендацію від бізнес-партнерів зі стислим описом спільних проектів.

Анкети на конкурс щодо участі у Програмі стажування приймаються до кінця дня 23 лютого 2018 року.

Всі документи необхідно надіслати електронною поштою виключно на адресу: Nataliia.Shknyеу[email protected] та [email protected], бажано одним файлом у форматі .pdf до вказаного строку. Документи у форматі .rаr не приймаються.

Копія Анкети розміщена на офіційному сайті Ради голів державних адміністрацій, у розділі «РГДА», підрозділ «Документи», пункт 12, за гіперпосиланням:

https://glavrada.org/files/cold-chain-application-2018-ru.doc.

Координатор програми SABIT при Посольстві Сполучених Штатів Америки у Києві –  Наталія Шкнеєва (Еmail: Nataliia.Shknveveva@,trade.gov, тел. + 38 044 521 5222, тел. моб.: + 38 063 298 8267, факс:+38 044 521 5430).

Заповнені Анкети, оформлені виключно відповідно до вимог Інструкції з їх заповнення, яка міститься в Анкеті, надсилати за вказаними координатами.

Інформація про Програму, умови участі, зразок Анкети на участь, Інструкцію з заповнення Анкети. 

cold-chain-application-2018-ru