26.02.2018 — 17:41

147 стаціонарних пунктів oбігріву функціонує в області

За даними УкрГідрометцентру, внаслідок вторгнення холодного арктичного повітря з півночі Європи, в Хмельницькій області очікується зниження нічної (мінімальної) температури до 18-21° морозу в період з 26 лютого по 3 березня.

Аби запобігти нещасним подіям через зниження температури, на території області функціонує 147 стаціонарних пунктів обігріву. Зокрема, за зверненням міського голови,  в місті Хмельницькому мобільний пункт обігріву розгорнуто на міському пляжі. В кожному районі області, за необхідності, будуть розгорнуті подібні пункти.

Крім того, в містах Хмельницький, Шепетівка та Кам’янець-Подільський чергують пересувні пункти обігріву на базі пунктів управління, які у разі необхідності залучатимуться для обігріву населення.

Державна служби з надзвичайних ситуацій застерігає: у період низьких температур без потреби не мандрувати на далекі відстані, а якщо така необхідність випала, то дбати про наявність теплих речей та запас пального; у приміщеннях не перенавантажувати електромережу, користуватися лише сертифікованими обігрівачами та стежити за справністю печей.

Бережіть своє життя та життя близьких, у разі необхідності телефонуйте за номером «101».