29.03.2018 — 12:08

з 3 по 5 квітня 2018 року у Міжнародному виставковому центрі, за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15 (ст. метро «Лівобережна», павільйон 3, вхід 3-С) відбудеться комплексний виставковий захід

Інформуємо, що з 3 по 5 квітня 2018 року у Міжнародному виставковому центрі, за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15 (ст. метро «Лівобережна», павільйон 3, вхід 3-С) відбудеться комплексний виставковий захід, який поєднує виставки:

X Міжнародну спеціалізовану виставку «КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК» (машинобудування, металургія, литво, металообробка, інструмент, технології обробки поверхні, засоби промислової автоматизації та інше);

X Міжнародну спеціалізовану виставку “PlastExpoUA” (технології і обладнання для виробництва і переробки пластмас і каучуку);

П Міжнародну спеціалізовану виставу “Addit Expo 3D” (технології, обладнання і матеріали для адитивного виробництва і 3D друку).

Захід є важливою подією, з якої починається виставковий сезон власних промислових виставок Міжнародного виставкового центру. Цього року виставкову експозицію доповнено новими розділами: “KyivMold” (форми, прес-форми, штампи) та “ПОЛІУРЕТАНИ” (обладнання для виробництва і переробки поліуретанів, сировина, вироби з поліуретанів).

Головна мета виставкових проектів – демонстрація найкращих досягнень науки, техніки і технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України.

Доповненням виставкової експозиції стане актуальна для представлених галузей ділова програма (конференції, семінари, презентації), яка спрямована на підвищення конкурентоспроможності продукції та задоволення потреб споживачів.

З інформацією щодо складу учасників та заходів ділової програми можна ознайомитися на офіційному веб-сайті: www.iec-expo.com.ua. Вхід на виставки безкоштовний.

Додаткову інформацію можна отримати в Міжнародному виставковому центрі за адресою: 02002, м. Київ, Броварський пр-т, 15, тел./факс (044) 201-11-65, 201-11-56, e-mail: [email protected].