10.04.2018 — 12:10

Олег Гуменний провів щопонеділкову робочу нараду

Сьогодні на щопонеділковій нараді, яка відбулася під керівництвом заступника голови адміністрації Олега Гуменного та за участю керівників окремих структурних підрозділів адміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади розглянули найбільш актуальні питання із життя області та проблеми.

Так, представник управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління Державної фіскальної служби в області доповіла, що станом на 01 квітня 2018 року за результатами контрольно-перевірочної роботи в 29 підприємств, установ, організацій та 16 фізичних осіб – підприємців виявлено виплату заробітної плати та інших доходів з порушенням вимог податкового законодавства.

За результатами перевірок донараховано 4891,3 тис.грн., в тому числі по юридичним особам донараховано 4688,3 тис.грн. та фізичним особам – підприємцям 203,0 тис.грн.

За словами доповідача, з початку року виявлено 377 громадян, які не були оформлені згідно вимог законодавства працедавцями і додатково мобілізовано до бюджету 459,0 тис.грн., податку на доходи фізичних осіб 38,3 тис.грн., військового збору та 561,1 тис.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Так, за результатами вжитих заходів залучено 80 фізичних осіб до державної реєстрації, як суб’єктів підприємницької діяльності, якими додатково сплачено до бюджету 220,9 тис.грн. податків та зборів.

Крім того, працівниками ГУ ДФС в області з початку 2018 року проведено 130 фактичних перевірок по контролю за готівковими операціями, в результаті яких донараховано 1266,9 тис.грн.

У цілому, доповідачі проінформували про поточні плани відділів та підрозділів на тиждень.

Також Олег Вікторович повідомив, що на наступному тижні планується провести заслуховування керівників районних державних адміністрацій, міських (міст обласного значення) виконавчих комітетів, об’єднаних територіальних громад з питань виконання заходів Програми соціально-економічного розвитку Хмельницької області на 2017 рік, Програми підвищення енергоефективності Хмельницької області на 2017-2021 роки, переліку проектів щодо використання коштів на об’єкти інфраструктури та основні напрями роботи у 2018 році.

За результатами розгляду цих та інших питань заступником голови  адміністрації було дано ряд завдань і доручень керівникам структурних підрозділів.