12.04.2018 — 11:06

Виконання плану роботи обласної державної адміністрації на І квартал цього року

Згідно з регламентом, Хмельницька обласна державна адміністрація здійснює щорічне та щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань, визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.

Протягом ІІ кварталу 2018 року на засіданнях колегії обласної державної адміністрації розглянуто низку питань що стосувались стану проходження опалювального сезону 2017/2018 року, освоєння у 2017 році коштів державного бюджету, передбачених на реалізацію інвестиційних проектів, моніторингу якості освіти в навчальних закладах області, підсумків соціально-економічного розвитку області за 2017 рік та основні напрями роботи на 2018 рік, звернень громадян, виконавської дисципліни в облдержадміністрації, виконанню обласного бюджету за 2017 рік, виконанню вимог законодавства щодо забезпечення мінімальної заробітної плати в області, підготовки до оздоровчої кампанії «Літо-2018» тощо.

У звітному періоді в області проведено низку запланованих організаційно-масових заходів щодо відзначення державних та професійних свят.

Протягом І кварталу 2018 року відбулись засідання комісій обласної державної адміністрації по попередньому розгляду пропозицій щодо відзначення державними нагородами України, з присудження персональних стипендій для обдарованих дітей, творчої молоді та провідних митців області, з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, консультативної ради з питань охорони культурної спадщини в області, координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми, громадської ради при облдержадміністрації, інших робочих груп, рад та комісій.

Організовано та проведено обласні спортивні змагання й відрядження спортсменів та тренерів для участі у спортивних заходах на всеукраїнському рівні, ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, заключний етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Г. Шевченка.

Також проведено низку заходів, пов’язаних з відзначенням міжнародного дня Соборності України, дня пам’яті жертв Голокосту та Героїв Крут, дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, дня народження Т.Г.Шевченка, Міжнародного жіночого дня, інших пам’ятних подій та професійних свят.

Забезпечено організацію заходів інформаційно-роз’яснювального характеру з актуальних питань життєдіяльності області.