02.05.2018 — 11:49

Олег Гуменний провів робочу нараду

Сьогодні заступник голови адміністрації Олег Гуменний провів робочу нараду з керівниками окремих структурних підрозділів адміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади з найбільш актуальних питань життєдіяльності області.

На початку наради Олег Вікторович проаналізував заходи та події, що відбулися на минулому тижні та анонсував плани на цей тиждень.

Також посадовець звернув увагу начальника управління ЖКГ облдержадміністрації Сергія Дашковського на приведення в порядок кладовищ та пам’ятників до 9 травня.

Далі, начальник управління Держпраці Олексій Глушаков проінформував, що за квітень 2018 року проведено 110 перевірок щодо законодавства про працю та 120 візитів працівниками управління під час яких проводився моніторинг дотримання законодавства про працю. Також проведено 147 перевірок по охороні праці, з них 113 планових. Крім того, Олексій Олександрович додав, що на травень місяць запланований всеукраїнський семінар з питань підвищення ефективності здійснення заходів державного нагляду на підприємствах агропромислового комплексу та соціально-культурної сфери, який відбудеться у м. Кам’янець-Подільський.

В продовження наради, представник управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління Державної фіскальної служби в області доповіла, що станом на 01 травня 2018 року за результатами контрольно-перевірочної роботи в 45 суб’єктів підприємницької діяльності виявлено виплату заробітної плати та інших доходів з порушенням вимог податкового законодавства. Так, донараховано 4891,3 тис. грн., з яких до бюджету надійшло 898,3 тис. гривень.

З початку 2018 року залучено до офіційного працевлаштування 377 громадян, які не були оформлені згідно вимог законодавства працедавцями і додатково мобілізовано до бюджету 459,0 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб, 38,3 тис.грн військового збору та 561,1 тис.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Крім того, за результатами вжитих заходів залучено 80 фізичних осіб до державної реєстрації, як суб’єктів підприємницької діяльності, якими додатково сплачено до бюджету 220,9 тис.грн6. податків і зборів.

У цілому, доповідачі проінформували про поточні плани відділів та підрозділів на тиждень.

За результатами розгляду цих та інших питань заступником голови  адміністрації було дано ряд завдань і доручень керівникам структурних підрозділів.