08.05.2018 — 09:06

О. Корнійчук: Хмельницька ОДА запустила в експлуатацію систему електронного документообігу від Soft Xpansion Ukraine

Компанія Soft Xpansion Ukraine запустила в пілотну експлуатацію автоматизовану СЕД «SX-Government» для Хмельницької обласної державної адміністрації. Запуску передували роботи з розгортання системи, тестування і налаштування під вимоги замовника, навчання співробітників користуватися системою.

Командою Soft Xpansion Ukraine було налаштовано процеси обробки вхідної, вихідної і внутрішньої документації, реєстрацію наказів, доручень та розпоряджень голови ОДА, впроваджено електронний архів документів, налаштовано функції контролю виконання резолюцій, корпоративний календар подій, довідник кадрів тощо.

В результаті реалізації проекту структурні підрозділи облдержадміністрації отримають доступ до кабінетів співробітників, які виступають в ролі автоматизованих робочих місць у системі і дозволяють переглядати всю необхідну документацію, власні завдання та доручення.

“Слід зазначити, що доступ до системи отримають не лише структурні підрозділи ОДА, а й районні адміністрації і суміжні організації для обміну документами з апаратом ОДА. Таке рішення дозволить прискорити і підвищити якість обробки розпоряджень та робочої документації, повністю контролювати їх проходження і стан виконання, своєчасно приймати відповідні рішення”, – зазначив голова адміністрації О. Корнійчук.

«Протягом багатьох років наша компанія співпрацює з органами державної влади, виконуючи проекти загальнодержавного і регіонального рівнів, в тому числі за підтримки європейських донорів. – підкреслює Едуард Продєдович, генеральний директор компанії, – Сьогодні рішення Soft Xpansion Ukraine успішно використовуються міськими радами, державними адміністраціями, центрами надання адміністративних послуг в Київській, Львівській, Тернопільській, Одеській та багатьох інших областях України. Багаторічний досвід і власна експертна думка дозволяють нам пропонувати замовникам оптимальні IT-рішення для вирішенні нестандартних задач».