11.05.2018 — 16:02

З робочим візитом на Ізяславщині побував голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук

11 травня, перебуваючи з робочим візитом у Ізяславському районі, голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук провів виїзний прийом громадян.

Поділитися наболілими проблемами з керівником області, знайти підтримку та допомогу щодо вирішення певних питань на прийом звернулося 9 жителів Ізяславщини. Серед питань, які порушувались на прийомі: ремонт доріг державного значення, що проходять через населені пункти району села Плужне, Сахнівці, Влашанівка; питання виділення землі учасникам антитерористичної операції; перенесення електропідстанції з території школи; покращення роботи Хмельницького госпіталю для ветеранів війни та інші.

В ході прийому, Олександр Олександрович надав  вичерпні роз’яснення всім заявникам та зазначив, що ним будуть дані відповідні доручення керівникам окремих структурних підрозділів обласної державної адміністрації та керівництву Ізяславської районної державної адміністрації детально відпрацювати порушені на прийомі питання для їх оперативного вирішення. А також наголосив, що стан розв’язання кожної проблемної ситуації триматиме на особистому контролі.