14.05.2018 — 14:11

О. Корнійчук: Вкладені кошти у розвиток закладів освіти – це інвестиції у майбутнє нашого краю та України в цілому

Під час робочої поїздки до Ізяславщини, голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук відвідав Ізяславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім.О.Кушнірука.

Під час перебування у навчальному закладі керівники області та району поклали квіти до погруддя О.Кушнірука, який загинув в ході проведення антитерористичної операції на сході України і чиїм іменем  названо заклад освіти.

У фойє школи діти тепло та сердечно  привітали гостей закладу пісенно-танцювальним флеш-мобом та вручили  символ української гостинності хліб-сіль.

В свою чергу, високопосадовці вручили директору Ізяславаського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» ім.О.Кушнірука Роману Демчуку сертифікат на навчально-комп’ютерний комплекс (формула 12 + 1) вартістю 167 077 грн., придбаний за кошти освітньої субвенції.

Олександр Корнійчук наголосив, що вкладені кошти у розвиток закладів освіти – це інвестиції у майбутнє нашого краю та України в цілому.  Також він добавив, що нині, у час новітніх інформаційних технологій, школам вкрай необхідні комп’ютери, які допомагають як дітям, так і вчителям отримувати найновішу інформацію та кращі знання.

В свою чергу, голова районної державної адміністрації Борис Яцков додав, що за кошти освітньої субвенції у заклади освіти Ізяславського району нещодавно було придбано 200 комп’ютерів на загальну суму 3 млн.грн., в тому числі 18 навчально-комп’ютерних комплексів різних модифікацій, а один з придбаних НКК і було передано закладу.

В продовження візиту, делегація відвідала кабінет інформаційно-комунікаційних технологій закладу освіти, де вже розміщено новий навчально-комп’ютерний комплекс, а вчитель інформатики Інна Гульчак та її учні подякували посадовцям  за такий гарний подарунок навчальному закладу.