12.05.2018 — 20:39

Турнір з міні – футболу серед чоловіків

12 травня Хмельницький обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”  провів обласний турнір з міні – футболу серед чоловіків присвячений пам’яті учасника АТО Андрія Рибцова. До участі в турнірі допускались команди  ветеранів спорту та учасників АТО.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Андрій Рибцов нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, Почесною відзнакою Хмельницької міської громади “Мужність і відвага” та медаллю “23 окремий батальйон “Хортиця” (посмертно) за порятунок бійців 23 батальйону.

Мета турніру з міні – футболу: формування здорового способу життя, відродження духовності та патріотизму серед молоді, виховання щоденної потреби до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда футболу, розвиток спортивних якостей та сили духу серед молоді, організація активного відпочинку та дозвілля ветеранів спорту.

Перемогу здобули  учасники АТО під назвою «Легіон», ІІ місце – команда «Освіта», ІІІ місце – команда «Вікторія». Всього взяло участь 42 чоловіка. Призери змагань нагороджені грамотами, вимпелами, брелками та призами ХОЦФЗН «Спорт для всіх».