15.05.2018 — 09:54

Хорватська сторона інформує про оголошення у Республіці Хорватії конкурсу щодо реалізації туристично-рекреаційного та готельно- ресторанного комплексу з полем для гольфа «Проект Пруклян» та звертається до Української сторони з пропозицією щодо участі українських інвесторів у згаданому проекті.

Хорватська сторона інформує про оголошення у Республіці Хорватії конкурсу щодо реалізації туристично-рекреаційного та готельно- ресторанного комплексу з полем для гольфа «Проект Пруклян» та звертається до Української сторони з пропозицією щодо участі українських інвесторів у згаданому проекті. Слід зазначити, що земельні ділянки, які використовуватимуться при реалізації зазначеного проекту є власністю Республіки Хорватії.

Детальну інформацію про оголошення конкурсу та умови англійською мовою можна знайти на сайті Міністерства державного майна Республіки Хорватії: https://imovina.gov.hr/vijesti/invitation-for-expressions-of-interest-by-submission-of-a-letter-of-intent-long-with-a-conceptual-designfor-carrying-out-the-prukljan-project-located-in-the-town-of-skradin-area/1935