15.05.2018 — 16:11

В Сумах завершилися триденні змагання з маунтенбайку

Почалися змагання у четвер з чемпіонату України у парній груповій гонці. Організатори створили нелегку трасу з природними та штучними перешкодами, що безперечно сприяє зростанню технічної майстерності як молодих, так і досвідчених гонщиків. За результатами заїздів всі шестеро хмельницьких спортсменок піднялися на п’єдестал пошани, завоювавши повний комплект нагород. Золотими та бронзовими медалями серед молодших дівчат були нагороджені Ганжук Кристина з Сафронюк Наталією та Калинюк Марина з Шпичко Зоряною. Срібло серед дівчат 2002-2003 рр.н. вибороли Чорна Олександра та Свистунова Наталія.

Третій етап чемпіонату України у крос-кантрі елімінаторі відбувся наступного дня. Тут результати наших дівчат скромніші, свою роль зіграли кілька падінь. Четвертою була Наталія Свистунова, з четвертого по шосте у своїй категорії посіли Кристина Ганжук, Наталія Сафронюк та Марина Калинюк. У фінальному заїзді прикре падіння на спуску, пов’язане з помилкою суперниці у запеклій боротьбі, завадило Кристині боротися за місце на п’єдесталі.

У суботу пройшов третій етап чемпіонату України у олімпійському крос-кантрі. Наталія Свистунова серед дівчат фінішувала третьою. Не зважаючи на неприємний випадок попереднього дня, Ганжук Кристина на відновленому після падіння велосипеді стала другою серед молодших дівчат. Сафронюк Наталія – третьою.

Вітаємо!