11.05.2018 — 17:44

Відновив діяльність антирейдерський штаб!

11 травня відбулося засідання антирейдерського штабу з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств. Під час засідання обговорили питання щодо ситуації, що склалась навколо земельних ділянок, які розташовані за межами Сахновецької сільської ради Ізяславського району – колективне звернення жителів сіл Сахнівці та Влашанівка, Ізяславського району, а також щодо поточної ситуації, яка склалась навколо земельних ділянок, які розташовані за межами смт. Стара Ушиця та с. Колодіївка Кам’янець-Подільського району.

Крім того, було розглянуто заяви ДП “Агроспецсервіс” щодо перешкод у користуванні земельними ділянками, які розташовані на території Цвітоської сільської ради Славутського району.

На завершення учасники засідання проаналізували заяви, що надходили на розгляд регіональних робочих груп для оперативного реагування на випадки захоплення земельних ділянок чи врожаю та інших порушень землевласників та землекористувачів протягом листопада 2017 – травня 2018 року.

Начальник юстиції Хмельниччини Віктор Худняк зазначив, що наразі активізувалися спроби рейдерів захопити земельні ділянки. Саме тому штаб забезпечить всебічну діяльність, спрямовану на вирішення проблем аграрної сфери.

Звертаємо увагу, що робота штабу буде проводитися на постійній основі, в разі необхідності звертайтесь:

вул. Володимирська, 91. (0382) 65-87-88

 

За метеріалами Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області