08.04.2016 — 12:00

Спартакіада на Хмельницькій АЕС: турнір із плавання

DSC_0411Черговий етап ХVІ Спартакіади проведено на Хмельницькій АЕС. На змаганні з плавання визначено кращих спортсменів серед цехів та підрозділів енергетичного підприємства. За підсумками турніру, у командному заліку найкращими плавцями визнано спортсменів із турбінного цеху. Другу сходинку посіла збірна цехів радіаційної безпеки, дезактивації та переробки радіоактивних відходів і транспортників . До трійки призерів увійшла також команда управління спільно з цехом теплової автоматики і вимірювань.

У турнірі з плавання змагалися працівники Хмельницької АЕС різних вікових груп, близько сотні учасників. Приємно відзначити, що активну участь у змаганнях взяли і найбільш поважні спортсмени вікової категорії 50+. Можливо, в подальшому доведеться додати ще одну вікову категорію, адже одному із найстарших учасників турніру Василю Синюті – 68.

В програмі змагань – дистанції 50 та 100 метрів вільним стилем, брасом та плавання на спині, де змагалися чоловіки і жінки енергетичного підприємства. Ефектним завершенням турніру стала естафета на дистанції 50 метрів вільним стилем, в якій статус лідера підтвердили турбіністи. Команда енергоремонтного підрозділу посіла другу сходинку, збірна цехів радіаційної безпеки, дезактивації та переробки радіоактивних відходів і транспортників на третьому місці.

У цьогорічному спортивному сезоні вже відбулися змагання з гандболу та волейболу. За підсумками трьох видів спорту впевнено лідирує команда турбінного цеху, другуе місце у працівників енергоремонтного підрозділу. Замикає трійку лідерів збірна команда цехів радіаційної безпеки, дезактивації та переробки радіоактивних відходів і транспортників.

 

Довідково:

Хмельницька АЕС дбає про фізичне здоров’я своїх працівників. Спорткомплекс Хмельницької АЕС і Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа входять до складу первинної профспілкової організації станції .

У спортивному комплексі ВП ХАЕС персонал має можливість відвідувати басейн, секції настільного тенісу, баскетболу, волейболу, футболу, гандболу та ін.

Активно діє Нетішинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, де діє десять відділень, які готують підростаючу зміну для олімпійських видів спорту – боксу, волейболу, гандболу, боротьби самбо та дзюдо, кікбоксінгу, легкої атлетики, плавання, фехтування і футболу.

Поєднання зусиль профспілкового комітету ХАЕС, колективу СК «Енергетик», колективу КДЮСШ ППО ХАЕС дає можливість досягати видатних результатів, залучати до активних занять фізичною культурою і спортом значну кількість працівників ХАЕС, їх дітей, жителів міста та регіону розташування Хмельницької АЕС.

За матеріалами прес-служби ХАЕС