24.05.2018 — 16:50

“Ми відкриті для спілкування” – В.Лозовий

Саме такий меседж озвучив голова облдержадміністрації Вадим Лозовий під час першої зустрічі із представниками місцевих засобів масової інформації. Як зазначив  посадовець, сьогоднішнє спілкування покликане стати початком продуктивної співпраці із журналістами.

За ініціативи голови захід відбувся у неформальній обстановці. “За ці дні до мене неодноразово зверталися журналісти з проханням про ексклюзивне інтерв’ю, однак я не хочу нікого образити чи когось виділити. Саме тому наша сьогоднішня зустріч – це не прес-конференція. Основна її мета – ближче познайомитися, – зазначив Вадим Миколайович, розпочинаючи розмову. – Не буду робити гучних заяв щодо своїх планів. Для початку я маю розібратися з усіма справами, і від вас очікую у цьому допомоги. Готовий вибудовувати з вами ефективну і оперативну комунікацію, яка буде зрозумілою для вас і для мене”.

Далі очільник області відповів на запитання представників преси. Журналісти цікавилися особистим життям голови, етапами кар’єри, першочерговими планами роботи на новій посаді, кадровою політикою, яку він має намір проводити в облдержадміністрації та багатьма іншими.

Вадим Лозовий наголосив, що перш за все вважає пріоритетом свою діяльність як господарника. “Тільки тоді, коли люди будуть бачити реальні результати роботи – а це гарні дороги, нові робочі місця, достойна заробітна плата, зростання економіки – можна говорити про ефективність керівництва,” – зауважив він. Посадовець також поділився своїми думками щодо реформи децентралізації, освіти, проблем сільських територій, розповів про своє бачення щодо шляхів вирішення наболілих проблем.

На завершення голова анонсував, що така зустріч із пресою перша, але далеко не остання. “Ми відкриті для спілкування. Я завжди готовий вислухати конструктивні зауваження та готовий до співпраці,” – підкреслив він.