30.05.2018 — 16:27

Хмельницькі спортсмени здобули 12 нагород на «Dragon Cup 2018».

26 травня в чеському місті Карвіна відбувся міжнародний фестиваль бойових мистецтв «Dragon Cup 2018». 480 стартів у семи розділах програми демонстрували 210 спортсменів з 6 европейських країн: Чехії, Польщі, Словаччини, Угорщини, Німеччини і звісно-ж з України.

Представляли Україну на «Dragon Cup 2018» наші хмельницькі спортсмени з  школи бойових мистецтв «Самсон-Право». На чотирьох вони здобули аж 12 нагород: 9 з яких – золотих, 2 – срібних та 1 бронзова. Додому самсонівці також привезли два кубка “Best” за найкращі особисті результати у категорії серед юніорок та жінок. Адже, більш ніхто з учасників фестивалю не продемонстрував такого рекордного результату, як хмельничанки – сестри Ліза та Вероніка Осєдлевич, які здобули по 4 золотих ексклюзивних нагороди фестивалю у версіях семі-конткту, лайт-контакту та двох видах ката.

Медаль найвищого ґатунку здобула також і 11-річна Шведова Богдана, обігравши в 5 очок угорську спортсменку в поєдинку за версією «семі-контакту». А у ката зі зброєю, залишивши позаду себе п’ятьох спортсменок з Угорщини, Чехії та Польщі, стала четвертою.

А найстаршому учаснику змагань Гаррію Осєдлевичу, який  не тільки готує самсонівців до таких великих міжнародних стартів, але й сам постійно приймає в них участь, на “Dragon Cup-2018” вдалося вибороти два срібла та одну бронзу, змагаючись з лайт-контакту в октагоні та демонтаруючи ката без зброї та із зброєю в категорії Майстрів вищого рангу.

Незабутнє враження залишилось у наших хмельничан як від  чудової організації заходу,  насиченої програми фестивалю та власних виступів, так і від спілкування та отримання  нагород ​​​​ з рук відомого американського актора-хореографа та Майстра бойових мистецтв, учня-послідовника Джекі Чана, почесного гостя фестивалю –  Філипа Сахагуна.