05.06.2018 — 18:20

Медійники області приймали вітання з нагоди професійного свята

Ще від 25 травня 1994 року Указом Президента визначено відзначення 6 червня Дня журналіста.

Це свято всіх кореспондентів, журналістів, репортерів, медійників, які щоденною, клопіткою працею доносять інформацію до тисячі людей.

Сьогодні, напередодні даного свята голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий та голова обласної ради Михайло Загородний привітали представників засобів масової інформації з їх професійним святом.

Важко уявити сучасне суспільство без інформації. Саме журналістика є одним з ключових аспектів на яких будується демократична держава.

«Саме ви несете ту інформацію, яка необхідна для формування національної думки, свідомості громадян, – зазначив Вадим Миколайович, й додав, – люди мають знати що відбувається у суспільстві, адже в умовах сьогодення мають місце чимало змін, впроваджуються новітні проекти і саме ви маєте донести це людям».

Очільник області відзначив, що незважаючи на важкі часи ми повинні рухатись уперед,  якби не було нам  важко, впроваджувати реформи, які сьогодні відбуваються за підтримки Президента України та Уряду.

Керівництво області побажало медійним працівникам позитивних, актуальних, справедливих інформацій, популярних матеріалів та достойних гонорарів.