07.06.2018 — 10:47

«Веселі старти» у спортивно – оздоровчому таборі «Олімп»

06 червня обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” провів спортивно – масовий захід у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» серед дітей та підлітків спортивно – оздоровчого табору «Олімп». У програмі спортивно – масового заходу: змагання “Веселі старти” та дартс. Участь взяли близько 100 дітей.

Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру, розвиток фізичних якостей, організація змістовного дозвілля дітей в канікулярний період.

З привітальним словом виступив директор центру – Олександр Якушев.

Призерами «Веселих стартів» стали команди: І місце – команда «Футболістки» ІІ місце – команда «Воздух», ІІІ місце – команда «Дюшка».

Під час змагань діти показали, як уміють долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку. Змагання пройшли у спортивній атмосфері, юні спортсмени завзято боролися за перемогу у кожній естафеті, продемонструвавши спортивну майстерність та справжню волю до перемоги.

У змаганнях з дартсу  серед дівчат І місце  посіла Судобіцька Софія, ІІ місце – Зіканіна Вікторія, ІІІ місце – Нєма Анастасія; серед юнаків І місце –Гах Владислав, ІІ місце – Янковський Богдан, ІІІ місце – Дяк Ілля.

Призери  “Веселих стартів” та  з дартсу  нагороджені грамотами, вимпелами, брелками та призами ХОЦФЗН “Спорт для всіх”.