20.05.2018 — 12:48

Привітання Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з нагоди Дня Європи

Дорогі співвітчизники!

Від імені Уряду та від себе особисто вітаю з Днем Європи!

Україна завжди була частиною європейської цивілізації. Сьогодні нам уже нікому не потрібно доводити, що Україна – це Європа. Про свій цивілізаційний вибір новітня Україна заявила чітко і недвозначно.

Починаючи з Революції Гідності українці ще активніше демонструють усьому світові своє історичне прагнення бути частиною об’єднаної Європи, і ніхто не може заперечити нашого права на це. Засвідчивши нашу мету – членство у Європейському Союзі, ми наполегливо працюємо над її досягненням. Реформування практично кожної суспільної та державної сфери, приведення нашого законодавства у відповідність з європейським, співпраця у рамках зони вільної торгівлі та Угоди про асоціацію – усе це складові процесу невпинної євроінтеграції країни. Переконаний, що уже в середньостроковій перспективі нам вдасться вийти на предметний політичний діалог щодо членства України у ЄС.

Вітаю усіх українців з Днем Європи і бажаю яскравого святкування та позитивних емоцій! Впевнений, що разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії!

З повагою

 

Прем’єр-міністр України                                        Володимир ГРОЙСМАН