12.06.2018 — 18:55

В. Лозовий: Хмельниччина відкрита для інвестиційної діяльності

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий та голова обласної ради Михайло Загородний зустрілися з представниками компанії «MTE YAPI TICARET ANONIM  SIRKETI», Республіка Туреччина.

Представники турецької компанії завітали на Хмельниччину та виявили бажання зустрітися з керівництвом області, аби розповісти про багатопрофільну діяльність компанії.

Голова адміністрації висловив слова вітання іноземним гостям та виявив бажання, аби ті розповіли більш детально про досвід роботи компанії та свої пропозиції.

Так, Генеральний директор компанії «MTE YAPI TICARET ANONIM SIRKETI» Хусеін Юзбашіоглу розповів, що компанія працює в галузі будівництва з 2002 року. Виконує роботи в таких країнах як, Туреччина, Німеччина, ОАЄ, Ірак  та Республіці Казахстан. Також Хусеін Юзбашіоглу додав, що компанія займається не тільки будівництвом доріг (тунелей, надземних сполучень), а й фабрик, заводів, лікарень, аеропортів, стадіонів, благоустрієм історичної спадщити та багато іншого. Відтак, іноземні гості запевнили, що мають намір працювати на ринку України в інфраструктурних проектах, а зокрема в будівництві, ремонті та обслуговуванні доріг та запевнили, що для цього є достатній науково-технічний,  фінансовий  та юридичний потенціал.

“Ми будемо раді приєднатися до міжнародних торгів та сподіваємося, що Хмельниччина надасть нам гарні проекти для роботи”, – відмітив Генеральний директор компанії.

В свою чергу, Вадим Лозовий зазначив, що Урядом України, за підтримки Президента України Петра Порошенка, започаткована програма відновлення доріг України. Тому дане питання для нас вкрай актуальне.

Вадим Миколайович відмітив, що сьогодні  Хмельниччина відкрита для інвестиційної діяльності. Відтак, є іноземні компанії, які вже виконують ремонтні роботи по будівництву доріг в області, але, за словами голови адміністрації, створення здорової конкуренції є пріоритетом для області.

Також очільник області відмітив, що метою таких зустрічей є налагодження  та продовження тісної співпраці з різними країнами.

“Для нас є важливе не тільки терміни виконання робіт, а й якість робіт. Тому ми маємо бути впевненні у діловому партнері”, – додав Вадим Лозовий.

На завершення зустрічі, сторони висловили сподівання на  співпрацю задля розвитку інфраструктури не тільки Хмельниччини, а й України в цілому.