19.06.2018 — 16:16

У Хмельницькому відбудеться VI обласна спартакіада серед інвалідів праці «СИЛА ДУХУ»

26 червня 2018 року Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області на базі тренінгового центру Головного управління національної поліції в Хмельницькій області (м.Хмельницький вул.Зарічанська, 9) проводить обласні змагання серед інвалідів праці «Сила духу», початок заходу об 11.00.

 Шоста обласна спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу» – це відкритий спортивний захід, що проводиться з метою підтримки  потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

Регіональна спартакіада проводиться з шести видів спорту: армспорт; бомбаскет; дартс; настільний теніс; шахи; гирьовий спорт. Відповідно до заявок на участь у спортивному заході візьмуть участь 121 потерпілий на виробництві з 11 відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області.

Після проведення обласної спартакіади переможці поїдуть на фінальні всеукраїнські змагання, що будуть проводитися з 11 по 15 вересня 2018 року на базі спортивного комплексу «Юність» (місто Ужгород).

За інформацією Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області