21.06.2018 — 12:57

Хмельницький окружний адміністративний суд відзначив 10-річчя діяльності

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий взяв участь в урочистостях з нагоди святкування 10-ї річниці процесуальної діяльності Хмельницького окружного адміністративного суду.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернулася голова Хмельницького окружного адміністративного суду Олена Ковальчук.  Голова суду зазначила, що за останні 10 років у судовій реформі України та суддівському корпусі Хмельницького окружного адміністративного суду відбулося чимало реформ та змін, але попри всі труднощі, колектив суду демонструє яскравий приклад високого професіоналізму й відданості справі.

Олена Костянтинівна подякувала колективу суду за щоденну працю, побажала плідної роботи та нових здобутків у професійній діяльності.

Долучився до вітань і голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, який відмітив, що Президент України Петро Порошенко проголосив  2018 рік Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!», головним завданням якого є підвищення рівня знань населення про свої права та спроможності їх відстоювати. Хмельницький окружний адміністративний активно підключився  до  цього проекту.

Вадим Миколайович наголосив, що зараз основне завдання органів усіх гілок влади, щоб позитивні  зміни в державі відчули прості люди.  “Ми всі маємо спільно докласти максимум зусиль для цього, оскільки тільки довіра і підтримка людей дозволить успішно завершити реформи, отримати якісно новий рівень життя в Україні та забезпечити незалежність судової влади. Відсвяткувавши своє перше десятиліття, нехай Хмельницький окружний  адміністративний суд довгі роки служить громаді Хмельницької області в утвердженні закону і справедливості», – додав голова адміністрації.

З нагоди святкування 10-ї річниці процесуальної діяльності суду кращих працівників було нагороджено почесними відзнаками, грамотами та подяками.