22.06.2018 — 16:32

«На Преттль Кабель» відбулася зустріч підприємців області

22 червня, на базі ТОВ «Преттль Кабель Україна», що у м. Кам’янець-Подільському, відбулося розширене засідання правління Союзу промисловців і підприємців Хмельницької області та Об’єднання організацій роботодавців Хмельниччини. До участі у засіданні були запрошенні заступник голови адміністрації Олег Гуменний, керівництво ТОВ «Преттль Кабель Україна», голова ХСПП Іван Дунець,  начальник управління Держпраці у Хмельницькій області Олексій Глушаков, керівники промислових підприємств, профспілок області та інші запрошені.

Учасники засідання мали можливість ознайомитися з роботою ТОВ «Преттль Кабель Україна», побували з екскурсією у цехах та відділах підприємства, заслухали інформацію про діяльність товариства і його досягнення.

Також під час практичного блоку зустрічі учасники обговорили стратегію і тактику функціонування промислових підприємств реального сектору економіки на сучасному етапі розвитку держави, підвищення їх конкурентоздатності та розвиток виробництва на Хмельниччині.

Одним із розглянутих питань засідання, заслухано інформацію щодо подолання незадекларованої праці та Фонду соціального страхування.

“Пріоритетом у роботі залишається процес детінізації доходів і легалізація трудових відносин. Кожна людина має усвідомити перспективи і переваги офіційного працевлаштування, розуміти всі ризики та наслідки, які виникають при отриманні зарплати «у конверті». Проведення інспекторами праці превентивних заходів, роз’яснювальної роботи, безперечно, дасть відчутний позитивний результат», – наголосив начальник управління Держпраці в Хмельницькій області Олексій Глушаков.

Також  начальник Управління Держпраці в області окреслив сучасні виклики та завдання, які поставило перед Держпраці сьогодення, зазначив, що одним із пріоритетних напрямів у роботі органів державного нагляду і контролю є легалізація зайнятості населення. Начальник управління  у цьому контексті зауважив, що для досягнення успіху важлива конструктивна співпраця з усіма гілками влади,  соціальними партнерами і найголовніше результативний діалог – з роботодавцями.