25.06.2018 — 12:36

Визначено кращий веб-сайт ЗПО Хмельницької області

Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області у поточному році було проведено конкурс на кращий веб-сайт закладів професійної (професійно-технічної) освіти  у 2018 році з метою формування інформаційного освітнього середовища закладів професійної (професійно-технічної) освіти, поширення досвіду використання інфор-маційно-комунікаційних технологій.

За висновками оргкомітету та журі конкурсу визнано кращими і такими, що відповідають вимогам, веб-сайти Вищого професійного училища №25 м. Хмельницького, Хмельницький професійний ліцей, ДНЗ “Подільський центр професійно-технічної освіти”, Старокостянтинівського професійного ліцею, Вищого професійного училища №36 с. Балин. Це свідчить про високий рівень організації, змістовну, результативну роботу закладів освіти з формування та розбудови власного інформаційного простору, впровадження в їх діяльність та освітній процес інформаційно-комунікативних технологій.

ДИПЛОМ І СТУПЕНЯ

Вище професійне училище №25 м. Хмельницького

ДИПЛОМ ІІ СТУПЕНЯ

Хмельницький професійний ліцей

ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти»

ДИПЛОМ ІІІ СТУПЕНЯ

Старокостянтинівський професійний ліцей

Вище професійне училище №36 с. Балин

При підготовці до участі в огляді-конкурсі веб-сайтів більшість  закладів професійної (професійно-технічної) освіти області удосконалили структуру сайтів, поліпшили інформаційне наповнення та представлення професій на сайті.