05.07.2018 — 14:22

Вадим Лозовий зустрівся із керівником програми «Fit for Partnership with Germany» Гідо Райншем

4 липня голова облдержадміністрації Вадим Лозовий та народний депутат України Андрій Шинькович зустрілися із керівником програми німецького Товариства з міжнародного співробітництва (GIZ) «Fit for Partnership with Germany» в Україні, Білорусі та Молодові Гідо Райншем та експертами проекту Світланою Степащенко, Оленою Луценко і Євгеном Клисенком, що перебувають в області в рамках проведення днів проекту GIZ на Хмельниччині.

Як повідомлялося, завдяки програмі «Fit for Partnership with Germany» українські менеджери, пройшовши відповідний відбір, мають змогу не лише пройти навчання та стажування на підприємствах Німеччини, підвищити свою кваліфікацію, а й налагодити нові ділові контакти з представниками німецького бізнесу та вийти на нові ринки збуту.

Розпочинаючи зустріч Вадим Лозовий, подякував представникам проекту GIZ за багаторічну плідну співпрацю та сприяння у підготовці висококваліфікованих управлінських кадрів для підприємств Хмельниччини. “Ми високо цінуємо вашу допомогу, бо маємо позитивні приклади результатів роботи програми. Саме завдяки досвіду, здобутому на стажуванні, керівники багатьох підприємств області змогли успішно впровадити новації на своїх виробництвах та знайти у Німеччині торгівельних партнерів. Серед них, наприклад, Деражнянський молочний завод та хмельницьке підприємство “Поліграфіст”, – зазначив голова. – Облдержадміністрація і надалі усіляко підтримуватиме роботу проекту GIZ на теренах Хмельниччини.”

Гідо Райнш в свою чергу поділився своїм баченням перспектив роботи з представниками нашої області. Як зазначив директор програми, вони шукають управлінців, які не лише мають перспективні бізнес-проекти, але й відкриті до здобуття нових знань, досвіду та подальшої ефективної роботи з німецькими інвесторами. “Завдяки тому, що учасники програми мають можливість побачити на власні очі, як все працює в Німеччині, вони не лише вчаться. Відбувається справжній переворот у їх світогляді щодо шляхів ведення справ, організації виробничих процесів, шляхів пошуку партнерів. І ми раді, що можемо їм у цьому допомогти, адже ця співпраця є взаємовигідною,” – наголосив іноземний гість.

У продовження зустрічі її учасники обговорили подальші шляхи співпраці та розширення можливостей для участі представників Хмельниччини у проекті GIZ.