11.07.2018 — 16:22

Замок-музей Радомисль запрошує на етнофестиваль “Аристократична Україна”

З метою відродження національних традицій України, розвитку культурної дипломатії між етносами й національними меншинам, що вважають своєю батьківщиною Україну та представниками народів, що проживають на території України, 28 липня 2018 року з 12:00 до 16:00 на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль» відбудеться третій Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів – етнофешншоу «Аристократична Україна».

Фестиваль «Аристократична Україна» пройде вже втретє і сприятиме пізнанню етнографічної та культурної спадщини і досягнень регіонів України, популяризації етнічного одягу у молодіжному середовищі та серед громадян інших країнах світу. Моделями для демонстрації українського стилізованого одягу в цей день стануть не професійні моделі, а дружини загиблих захисників – героїв АТО.

Під час фестивалю на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль» відбуватиметься також і ярмарок-продаж робіт українських дизайнерів та народних майстринь.

Запрошуємо народних умільців області до участі у Всеукраїнському фестивалі та представити на ньому етнографічну культуру Хмельниччини.

Детальніше : www.radozamok.com.ua

Контактні дані:
-для акредитації ЗМІ: [email protected] , тел.: 067 504 59 08
-для бажаючих взяти учать у показах: [email protected], тел.: 068 867 02 50
-для реєстрації участі у ярмарку: [email protected], тел.: 063 486 29 32