12.07.2018 — 09:51

Вадим Лозовий з робочим візитом відвідав Старокостянтинівщину

11 липня голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий  в рамках робочої поїздки відвідав низку об’єктів на Старокостянтинівщині, серед них і Старокостянтинівський військовий аеродром.


Під час зустрічі із головою районної державної адміністрації Сергієм Фесуном, міським головою Миколою Мельничуком та командиром 7 бригади тактичної авіації імені Петра Франка, полковником Євгеном Булациком Вадим Миколайович обговорив питання опрацювання спільних дій задля покращення матеріально-технічного забезпечення військової частини.

Сьома бригада тактичної авіації імені Петра Франка – це потужне авіаційне з’єднання Повітряних Сил Збройних Сил України, особовий склад якої готовий до виконання різних бойових завдань. Свою боєздатність авіатори Старокостянтинівщини у 2014 році показали у реальних бойових умовах при захисті нашої держави.

З початком антитерористичної операції на Сході України військовослужбовці частини оперативно акумулювали свої бойові навики, зуміли у стислі строки провести ремонт та розконсервацію техніки, під час виконання бойових завдань продемонстрували майстерність, гарний військовий вишкіл, відвагу та героїзм.

Вадим Лозовий зазначив, що боєздатне, вмотивоване військо є однією із важливих умов існування держави та надійного захисту її національних інтересів. Тому одним з головних завдань органів влади всіх рівнів є сприяння та допомога військовим. Вадим Миколайович запропонував спільними зусиллями органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування окреслити план дій з підтримки захисників України.

Голова обласної державної адміністрації також зустрівся з особовим складом військової частини, подякував військовослужбовцям за мужність, героїзм та високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові та побажав міцного здоров’я, добра, злагоди, миру, оптимізму та нових звершень у справі зміцнення обороноздатності нашої держави.

Крім того, в рамках візиту Вадим Лозовий відвідав пленарне засідання 29-ї сесії міської ради, під час якої поспілкувався з депутатським корпусом. В.Лозовий наголосив, що в Україні відбувається реформа децентралізації влади, яка дає значний поштовх в розвитку держави. Старокостянтинівський район має активно працювати в цьому напрямку.

Також посадовець проінспектував хід ремонтних робіт у ЗОШ №1 та спортивного стадіону “Центральний”.