19.07.2018 — 12:39

Роботи на автошляху М-12 тривають

Голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий черговий раз зустрівся з представниками компанії Сіньцзян Комм’юнікейшнз Констракшн Груп Ко. Лтд. («Xinjiang Communications Construction Group Co.,Ltd.»). Як раніше – на контролі  стан виконання робіт на об’єкті М-12 (км 291+240 – км 332 + 052) Стрий – Тернопіль– Кропивницький – Знам’янка.

Цього разу Вадим Миколайович спільно з  представниками китайської компанії здійснили виїзд на ділянку траси, що пролягає через с. Требухівці, де вже розпочалися ремонтні роботи на дорозі.

Китайська сторона поінформувала про те, як просуваються дорожньо-будівельні роботи. Зокрема, було зазначено, що стан готовності асфальтобетонного заводу становить 80%, з Головчинецького гранітного кар’єру вивезено 45 тис. тонн гірничої маси.

Вадим Миколайович вкотре нагадав представникам фірми, що погодні умови в Україні суттєво обмежують терміни виконання дорожніх робіт, тому недопустимі жодні затримки. “Маєте підвищити темпи виконання робіт, щоб встигнути ввести в експлуатацію окремі ділянки вже до кінця поточного року, ” – наголосив він.