08.08.2018 — 17:09

Центр «Соціальні індикатори» проводить соціологічні дослідження щодо євроатлантичної та європейської інтеграції України

Наказом Держкомтелерадіо громадську організацію «Центр «Соціальні індикатори» визначено виконавцем базових якісних соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України.

Нагадаємо, що саме ця громадська організація стала переможцем відкритих торгів із закупівлі «Послуги з опитування громадської думки (послуги з організації та проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України), 2 лоти, код ДК 021:2015: (CPV) 79320000-3».

Відповідно до наказу протягом 30 календарних днів з дати підписання договору про закупівлю послуг ГО «Центр «Соціальні індикатори» проведе соціологічні дослідження щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України у центральному, північному, південному, західному та східному регіонах; Донецькій та Луганській областях України.

Дослідження проводиться на виконання п.12 Плану заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2018 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2018 року № 109-р, та п. 9 Плану заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції України на 2018-2021 роки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2018 року № 272-р.

З текстом наказу та кошторисами витрат на послуги з організації та проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції України можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо за посиланням.

Також наказом Держкомтелерадіо ТОВ «Євромедіа компані» визначено виконавцем організації та проведення семінару для журналістів та представників громадських об’єднань за участі експертів у галузі євроатлантичної інтеграції на тему «Переваги співробітництва з Альянсом: засади і принципи діяльності НАТО та його роль у підтримці міжнародної безпеки».

ТОВ «Євромедіа компані» стало переможцем відкритих торгів щодо закупівлі «Послуги з організації виставок, ярмарок і конгресів (Організація та проведення семінару для журналістів та представників громадських об’єднань), код ДК 021:2015: (CPV) 79950000-8».

Дводенний семінар для журналістів та представників громадських об’єднань заплановано провести 27-28 серпня 2018 року у м. Києві. Кошти на проведення семінару у сумі 144 498 грн передбачено бюджетною програмою 1701390 «Здійснення заходів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері».

З текстом наказу та кошторисом витрат на послуги з організації та проведення семінару можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо за посиланням.