13.08.2018 — 16:07

Увага! Набір журналістів місцевих медіа на навчальний візит до Швеції

Проект “Наснаження агентів змін” реалізовують шведська ГО Newality Group у співпраці з українською ГО Педагогічний центр “АКАДЕМІЯ” за підтримки програми Creative Force Шведського Інституту (Swedish Institute). Метою проекті є передача кращих практик і стандартів висвітлення теми гендерної рівності та формування образу жінки в медіа. Учасники проекту стануть агентами змін і професійного удосконалення у своїм редакціях і громадах. Проектом передбачено два освітніх візити в Україну та Швецію, а також підготовка матеріалів з гендерної тематики. До участі в проекті ми запрошуємо журналістів місцевих медіа у невеликих містах, а також тих, хто навчає чи навчається журналістиці.

Дати: 8-12 жовтня

Протягом навчального візиту учасники з України зустрінуться з представниками найкращих місцевих медіа, та на практиці ознайомляться зі стандартами висвітлення гендерних тем у Швеції; поспілкуються з професорами журналістики Гетеборзького університету, а також подискутують з лідерами думок соціальних медіа.

По поверненні в Україну учасники матимуть кілька місяців на підготовку та публікацію низки матеріалів з гендерної тематики.

Вартість: транспортні витрати, проживання та часткове харчування учасників забезпечують організатори. Можливий організаційний внесок.

Подати заявку можна за посиланням: https://goo.gl/forms/SuvkaVMknqX9yHLL2

Останній термін подачі заявки: 1.09.2018

*Перевага надається учасникам з Полтавської області