16.08.2018 — 11:04

В облдержадміністрації розпочалося заслуховування керівників ПТНЗ

Сьогодні під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка розпочалися заслуховування керівників професійно-технічних навчальних закладів області. Участь в роботі беруть керівники Департаментів фінансів та освіти і науки облдержадміністрації.

Як зауважив Володимир Ілліч, розпочинаючи заслуховування, метою їх є з’ясування реального стану справ у закладах, оцінка їх фінансової стабільності та пошук шляхів вирішення проблем, з якими стикаються ПТНЗ області у ході своєї роботи.

Учасники засідання аналізуватимуть перспективи наповненості груп по робітничих  спеціальностях, на  які цьогоріч планується здійснити набір студентів, актуальність цих спеціальностей для області, матеріально-технічну базу для навчання, а також оцінюватимуть фінансові ризики, стан наповненості фонду заробітної плати для працівників закладів, аби запобігти виникненню ситуацій із заборгованістю щодо її виплати, підготовку закладів до осінньо-зимового опалювального періоду 2018-2019 років та ще багато інших аспектів як фінансово-господарської, так і навчальної діяльності закладів профтехосвіти області.

Заслуховування триватимуть 16 та 17 серпня.