31.08.2018 — 09:30

Вадим Лозовий представив новопризначеного голову Деражнянської райдержадміністрації

30 серпня голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий представив нового очільника Деражнянського району Андрія Зелінського, якого було призначено  призначено відповідно до розпорядження Президента України П.Порошенка №130/2018-рп.

Як зазначив Вадим Лозовий,  у пріоритеті роботи голови Деражнянської райдержадміністрації мають стати децентралізація влади, створення нових робочих місць, збільшення доходів до бюджету, реформи освіти та медицини, які повинні покращити життя людей. Голова облдержадміністрації висловив переконання, що професійний та життєвий досвід  Андрія Леонідовича дозволить йому працювати успішно й ефективно та досягти гарних результатів.

Під час представлення були присутні представники депутатського корпусу районної ради, структурних підрозділів райдержадміністрації, управлінь, відділів, установ, організацій та підприємств району, ОТГ, міського, селищного, сільських голів, керівників районних громадських організацій та політичних партій  та представників засобів масової інформації.

Андрій Зелінський подякував  керівництву держави, області,  громаді Деражнянщини за надану йому високу довіру та запевнив, що зробить усе задля того, аби виправдати покладені на нього сподівання.

За інформацією Деражнянської райдержадміністрації