07.09.2018 — 15:34

На Ізяславщині відкрили новий шкільний спортивний майданчик

7 вересня, у переддень свята День фізичної культури та спорту, не дивлячись на невеличкий дощ, на шкільному подвір’ї Ізяславської загальноосвітньої  школи № 1 зібралися віддані  шанувальники спорту школи – призери шкільних, районних, регіональних, обласних, загальноукраїнських спортивних змагань та турнірів – на урочисте відкриття нового сучасного шкільного спортивного майданчика.

Майданчик вартістю майже  1,497 млн.грн. було побудовано та обладнано за рахунок коштів районного бюджету. Він має сучасне  покриття, освітлення, що дозволить проводити змагання і у вечірній час, об’єкт пристосований для проведення  занять із футболу, волейболу, баскетболу.

На урочисте відкриття до спортсменів закладу завітали представники районної та міської влади,  викладачі фізичної культури закладів освіти Ізяславського району. Директор Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Тетяна Вітрук щиро подякувала всім, хто долучився до створення такого чудового подарунку для всього колективу закладу та запевнила присутніх у тому, що у кількість спортивних досягнень учнів та викладачів фізичної культури школи  буде зростати і надалі.

Із словами вдячності за високі спортивні здобутки до учасників дійства звернувся голова районної державної адміністрації, депутат обласної ради Борис Яцков. Борис Олександрович  вручив символічний ключ від нового спортивного майданчику вчителю фізичної культури, майстру спорту з легкої атлетики Ларисі Калашник та міністру спорту шкільної держави Олені Слісарчук.

Далі  керівництво урочисто перерізало символічну  стрічку на вході до нового майданчика. У подарунок гостям заходу спортсменам та учням школи агітбригада школи «Шалені діти» продемонструвала свої спортивні та артистичні таланти.

За інформацією Ізяславської райдержадміністрації