10.09.2018 — 11:30

Вадим Лозовий привітав красилівчан з Днем міста

9 вересня старовинне подільське місто Красилів відсвяткувало свою 574-у річницю із дня заснування. З нагоди Дня міста красилівчани та гості міста зібрались на святкування свого спільного дня народження.

Вітаючи громаду з іменинами, міський голова Ніла Островська сказала: «Красилів зібрав нас, усіх тих, хто тут народився і тих, хто обрав цю прекрасну землю собі за домівку. Вірю, що всіх нас об’єднує любов до нашого рідного міста! Бажаю красилівчанам міцного здоров’я, миру, щастя, добробуту, а Красилову – процвітання».

До привітань з нагоди Дня міста долучився і голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий. Він  привітав присутніх зі святом, побажав усім мирного неба, добра, єдності, здоров’я та відмітив, що завдяки реформі децентралізації в Красилові та громаді в цілому відчутні позитивні зміни.

“Ваша молода об’єднана громада є однією з найактивніших і результативніших в області. Красилівчани повірили в реформу децентралізації, ініційовану Президентом України Петром Порошенком, і вже сьогодні отримали значний фінансовий ресурс та можливості для поступального розвитку. Найголовніше, що відбулось – люди об’єднались, зрозуміли, що від активної громадянської позиції, від наполегливої праці кожного залежить в якому суспільстві завтра жити нам та нашим дітям, – зазначив Вадим Миколайович. – Шановні красилівчани, я щиро вам дякую за вашу працю, за гарний вклад в розвиток Хмельниччини, за гарні ініціативи. Ми, українці, люди працьовиті і, незважаючи на труднощі, на величезний спротив ворогів України, побудуємо міцну і заможну державу!”

Голова облдержадміністрації також вручив кращим представникам громади відзнаки облдержадміністрації. Також з нагоди свята Ніла Островська вручила посвідчення та пам’ятний нагрудний знак «Почесний громадянин міста Красилів» видатному українському футболісту та тренеру Сергію Ковальцю. В свою чергу, Сергій Ковалець подякував за присвоєне звання та запевнив, що й надалі в межах можливостей популяризуватиме й розвиватиме футбол у м. Красилів.

Після завершення урочистої частини мешканці та гості Красилова мали можливість насолодитися чудовою концертною програмою.

За матеріалами Красилівської міської ради