10.09.2018 — 15:18

УВАГА! Освіта для експортерів

Освітній напрямок Офісу з просування експорту (консультативно-дорадчий орган при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України) – це чудова можливість підготувати  бізнес та продукт до підкорення нових ринків, опанувати нові знання та отримати корисні поради для ведення експортної діяльності. Всі освітні послуги є безкоштовними.

Знання та інформація – головний капітал будь-якого успішного бізнесу. Команда професіоналів та запрошених експертів забезпечить безперервний доступ до актуальних даних та сучасних бізнес-практик.

Export Education MeetUp — місце зустрічі усіх, хто зацікавлений в освітніх програмах для підприємців та експортерів від Офісу з просування експорту. Під час заходу ви дізнаєтесь, як стати на крок ближче до виходу на нові ринки, які знання необхідні для здійснення ефективної експортної діяльності, особисто познайомитесь з провідним тренером та ментором програм Export Revolution Ukraine та Creative Export Ukraine, найвідомішою в Естонії жінкою-експертом з маркетингу та експорту з понад 15-річним досвідом у галузі — Ану-Малл Наарітс (Anu-Mall Naarits).

Export Revolution Ukraine

Export Revolution Ukraine – національна комплексна освітня програма для українських підприємців, що бажають почати експортувати, та для фахівців в експорті, які бажають систематизувати і поглибити свої знання та професійні навички. Розроблена із врахуванням потреб компаній, особливостей українського законодавства та умов внутрішнього та зовнішніх ринків, програма поєднує он-лайн навчання та живі семінари з провідними міжнародними експертами, розгляд конкретних кейсів компаній-учасниць та завершується навчальною бізнес-подорожжю до Естонії.

Creative Export Ukraine

Creative Export Ukraine – секторальна освітня програма для українських підприємців та експортерів – представників креативних індустрій, які планують створити міцний національний та міжнародний бренд для власного дизайн-продукту, міцно закріпити позиції на внутрішньому ринку та вивести продукцію на експорт. Розроблена із врахуванням потреб компаній, особливостей українського законодавства та умов внутрішнього та зовнішніх ринків, програма поєднує он-лайн навчання, живі семінари з провідними міжнародними експертами, розгляд конкретних кейсів компаній-учасниць та передбачає участь у Tallinn Design Festival з можливістю представити власний продукт на колективному стенді.
Детальна інформація за посиланням: https://epo.org.ua/education/