11.09.2018 — 12:32

Вадим Лозовий представив новопризначеного голову Ярмолинецької райдержадміністрації

Сьогодні голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий офіційно представив нового голову Ярмолинецької районної державної адміністрації Шутяка Андрія Васильовича, зачитавши розпорядження Президента України від 05 вересня 2018 року  № 138/2018-рп «Про призначення А. Шутяка головою Ярмолинецької районної державної адміністрації Хмельницької області».

Урочисте представлення  відбулося за участю депутатського корпусу районної, сільських та селищної рад, сільських голів, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, управлінь, відділів, установ, організацій та підприємств Ярмолинецького району, ОТГ, керівників районних громадських організацій, політичних партій  та представників засобів масової інформації.

Голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий зазначив, що пріоритетним у роботі голови райдержадміністрації мають стати децентралізація влади, створення нових робочих місць, збільшення доходів до бюджету, реформи освіти та медицини, які повинні покращити життя людей та повернути довіру до влади. Вадим Миколайович висловив переконання, що професійний та життєвий досвід  Андрія Васильовича дозволить йому працювати успішно й ефективно та досягти гарних результатів, а також дасть максимально позитивний результат для подальшого розвитку району.

У своєму виступі Андрій Васильович подякував Президенту України Петру Олексійовичу Порошенку за надану високу довіру та пообіцяв докласти максимум зусиль для реалізації наміченого плану та вирішення проблем життєдіяльності району. Також новопризначений голова запевнив, що він відкритий до діалогу для усіх, хто готовий працювати задля розвитку району, Хмельниччини та України в цілому.