11.09.2018 — 18:01

Лідерів читання-2018  визначено!

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу “Лідер читання” відбувся в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка. У конкурсі взяли участь читачі центральних бібліотек ОТГ, районних та центральних міських бібліотек для дітей – переможці II етапу конкурсу. Лідери книжкового всесвіту  продемонстрували ерудованість, кмітливість, а також запевнили, що Хмельниччина – читає та знається на літературі. Конкурс відбувався у три етапи у формі тестових завдань, літературних та інтерактивних вікторин, лідерського квесту.

За результатами конкурсу компетентне журі визначило переможця. Ним став читач Кам’янець-Подільської бібліотеки – філії №6 для дітей Касапчук Тимур. Переможець візьме участь у підведенні підсумків Всеукраїнського конкурсу, який відбудеться на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Гарним музичним подарунком для читачів області був виступ Олександри Чепурної та студентки музичного коледжу імені В.Заремби Зоряни Бойко. А ще юні любителі книги мали слушну нагоду поспілкуватися з митцями Хмельниччини та отримати корисні поради від Василя Горбатюка, Віталія Міхалевського та Андрія Мацейка.

Усі учасники конкурсу нагороджені дипломами за активну участь у лідерських читаннях.

За інформацією обласної бібліотеки
для дітей імені Т.Г.Шевченка