14.09.2018 — 16:23

Лісівники Хмельниччини відзначили своє професійне свято

День працівника лісу традиційно відзначається в третю неділю вересня. Цьогорічне святкування вартові зелених шат краю проводили в Хмельницькому районному будинку культури. Сюди з’їхалися передовики виробництва, керівники лісогосподарських підприємств Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

З привітаннями та врученням нагород кращим працівникам галузі виступили перший заступник голови  облдержадміністрації Володимир Кальніченко та заступник голови обласної ради Валерій Лесков.

Привітав лісівників з професійним святом і начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Петро Пешко та вручив низці працівникам підвідомчих підприємств нагрудні знаки, грамоти, подяки Держлісагентства.

Голова галузевого обкому профспілки Віталій Лісовий і голова обласної організації Товариства лісівників України Володимир Хоптинець теж відзначили передовиків.

Було вручено нагороди лісівникам і від народних депутатів, які представляють наш край у парламенті та від міського голови.

Гарного настрою усім присутнім додала концертна програма.

 

За матеріалами Хмельницького ОУЛМГ.