15.09.2018 — 17:11

Голова адміністрації привітав мешканців Старокостянтинова з 809 – ю річницею заснування міста

15 вересня голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий взяв участь у заходах з  нагоди відзначення 809-ї річниці заснування міста Старокостянтинів.

Вадим Лозовий, керівництво міста на чолі з міським головою Миколою Мельничуком, представники районної влади, духовенства і громадськості  поклали квіти до пам’ятних знаків на території Меморіального комплексу “Навіки в пам’яті нашій”, який встановлено в пам’ять про Героїв Небесної сотні та загиблих Героїв Старокостянтинівщини.

Головні заходи з нагоди Дня міста продовжилися на центральній площі. З вітальним словом до старокостянтинівців та гостей міста звернувся міський голова Микола Мельничук. Він зупинився на досягненнях міської громади та окреслив коло питань, які необхідно вирішити для подальшого поліпшення якості життя населення.

Пролунали вітання від голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового.

У вітальному слові Вадим Миколайович сказав: “Я радий і гордий, що Старокостянтинів живе, розквітає, розвивається. Ваше місто є яскравим прикладом, як потрібно працювати, зміцнювати економіку, бути потужними. Окремо дякую кожному військовому за те, що ми маємо можливість під цим мирним небом святкувати таке чудове свято. Дякую кожному, хто долучився до розвитку м. Старокостянтинова. Я бажаю вам миру і добра, злагоди і любові і нехай завжди збуваються ваші мрії та побажання!”

Наприкінці свого виступу очільник області побажав якнайшвидше створити Старокостянтинівську міську спроможну об’єднану територіальну громаду: “Я хотів би вас попросити підтримати таку важливу реформу Президента Петра Порошенка, як децентралізація. Хочу вам побажати створити потужну Старокостянтинівську об’єднану громаду, яка дасть можливість залучити додаткові надходження до бюджету, розвиваючи місто та область в цілому”.

З рук Вадима Лозового, Віктора Бондаря та Миколи Мельничука 124 військових Старокостянтинівського гарнізону, які приймали участь в Операції об’єднаних сил із захисту територіальної цілісності держави від російської агресії, отримали Почесні відзнаки-медалі міської ради “За особисту мужність та героїзм”.

Також Вадим Лозовий вручив мешканцям міста подяки та цінні подарунки від обласної  державної адміністрації та обласної ради.