18.09.2018 — 12:14

Вадим Лозовий провів особистий прийом громадян

17 вересня в облдержадміністрації мешканці Хмельниччини мали можливість звернутися за вирішенням проблемних питань безпосередньо до очільника області. Під час особистого прийому голова облдержадміністрації Вадим Лозовий розглянув 40 заяв, що стосувалися різних сфер суспільного життя.

Як і раніше, найчастіше громадяни звертаються з приводу надання матеріальної допомоги. Цього разу таких звернень було понад 20. Також порушувалися й інші проблемні питання. Так, до Вадима Миколайовича звернувся 93-річний мешканець м.Старокостянтинова із питанням впорядкування братської могили на місці масового розстрілу євреїв нацистами у період ІІ світової війни. Як зазначає запитувач, місцевою владою було вжито певних заходів, зокрема, територія захоронення прибрана, однак відсутній насип на могилі, а сама площа заросла вербами. Голова адміністрації з увагою поставився до цього питання та зазначив, що під час наступного візиту до міста, який запланований на кінець місяця, особисто відвідає місце поховання жертв нацизму, аби розібратися з ситуацією на місці.

Ще запитувачі просили сприяння у розв’язанні земельних питань, питань соціального захисту людей з інвалідністю (забезпечення візком з електричним приводом), незадовільної роботи комунальних служб міста, дотримання законодавства про працю (поновлення на роботі незаконно звільненого працівника відповідно до ухвали суду), надання послуг пасажирських перевезень (дотримання вимог законодавства при проведенні конкурсу серед перевізників та організації транспортного сполучення з дачним масивом), тощо.

Вадим Лозовий уважно вислухав усіх, хто прийшов на особистий прийом, роз’яснив заявникам шляхи вирішення порушених проблем та надав відповідні доручення представникам структурних підрозділів облдержадміністрації.