20.09.2018 — 11:41

Збірна команда області з тхеквондо привезла нагороди із всеукраїнських змагань

14-16 вересня в Одесі відбулися три чемпіонати з олімпійського тхеквондо: Кубок України серед дорослих, командний чемпіонат України серед дорослих та командний чемпіонат України серед юніорів. В чемпіонатах взяли участь спортсмени з 20 областей України, всього близько 400 учасників.

Хмельниччину представляли 25 спортсменів. Члени збірної команди області майже все літо готувалися до цих важливих змагань. За підтримки управління молоді і спорту облдержадміністрації збірна к мала можливість не лише поїхати на змагання, а й гарно підготуватися до участі в них. Окрім коштів на поїздку, управління молоді і спорту профінансувало закупівлю двох електронних систем DO-E-DO, завдяки яким тренування спортсменів відбувалися на якісно новому рівні, адже ці системи дають змогу оцінити силу і точність нанесення ударів.

На змаганнях збірна Хмельниччини отримала чудовий результат!

У Кубку України серед дівчат наша жіноча збірна у складі  Куляк Тетяни , Ільчик Любави, Горгулько Анни, Баранової Олександри, Горбачової  Анастасії, Влади Нарольської  завоювала золото у загальнокомандному заліку.

У Командному чемпіонаті України юніорки також посіли перше командне місце. На п’єдестал пошани зійшли Сікорська Софія, Хоптар Софія, Тимчук Валерія, Ревенко Анастасія та Ковальчук Анна.

Хлопці-юніори Маматов Олег, Іващук Нікіта, Тимцясь Павло, Жуковський Артем, Ковбель Володимир, Скринський Андрій, Петрук Андрій, Романенко Мирослав, Чорний Артем посіли ІІІ командне місце.

У Кубку Чорного моря  хмельницькі тхеквондисти у особистому заліку завоювали близько 20 нагород різного ґатунку.

Вітаємо спортсменів збірної команди області з тхеквондо та бажаємо подальших високих здобутків!

Хмельниччина  вами пишається!