29.09.2018 — 17:16

Голова адміністрації відвідав Деражнянський районний історичний музей

В рамках робочого візиту до Деражнянського району голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий спільно з головою райдержадміністрації Андрієм Зелінським відвідали районний історичний музей.

Музей на сьогоднішній день є великим досягненням району. Відкрито даний заклад в 2012 році. Наповнювались експозиції музею експонатами, які були відшукані усіма працівниками культури району, а також дарунки для музею передавались приватними колекціонерами міста. Музей складається із чотирьох кімнат та виставкового залу.

Очільник області подякував працівникам музею за змістовну екскурсійну програму та роботу по збереженню надбань українського народу.

Також Вадим Миколайович завітав до центральної районної бібліотечної системи, яка знаходиться у районному будинку культури, де розміщена бібліотека для дорослих та молодших читачів. З першого погляду Вадима Лозового вразила центральна районна бібліотека своїм архітектурним оздобленням та наповненням. Оглянувши читальний зал та відділення інтернет – центру «Бібліоміст», Вадим Миколайович побажав керівництву музею творчих успіхів і вдячних відвідувачів.