28.09.2018 — 16:21

«Завданням влади і бізнесу є створення найкращих умов для навчання, праці та розвитку наших подолян», – Вадим Лозовий

На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий під час ІІ Форуму економічного розвитку міста Хмельницького. Захід зібрав понад півтисячі учасників. Долучився до участі у Форумі і голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий.

Вітаючи учасників заходу, Вадим Миколайович зазначив, що Хмельницький, як невід’ємна складова області, є потужним центром розвитку з широкими можливостями. За його словами, у місті сконцентровані найбільші фінансові та людські ресурси і приємно, коли є такі гарні ініціативи, як сьогоднішня.

«В цілому Хмельниччина – дуже перспективний регіон з великим потенціалом. Свого часу тут були створені умови для потужного підприємницького середовища, маємо одну з найбагатших в Україні  культурних спадщин, унікальні природно-рекреаційні ресурси, а значить і  великі перспективи для розвитку туристичної галузі», – сказав голова адміністрації.

Також він відмітив, що сьогодні Хмельниччина цікава і для зарубіжного інвестора, адже в регіоні впроваджуються інновації, новітні технології, відбудовуються дороги та інфраструктура, тощо. Підтвердженням добре налагодженої співпраці є діяльність більш, ніж 250-ти підприємств з іноземними інвестиціями та залучені 160 млн. дол.  в економіку області.

«Та найбільше наше з вами багатство – це наші люди, працьовиті, креативні, з великим бажанням побудувати міцну, незалежну Україну, готові до співпраці для ефективного економічного розвитку краю. І завданням влади і бізнесу є створення найкращих умов для навчання, праці та розвитку наших подолян», – додав Вадим Лозовий.

Голова адміністрації побажав учасникам Форуму плідних дискусій, започаткування цікавих проектів, знайдення важливих рішень, а громаді та місту Хмельницькому процвітання та гарних перспектив.

Форум проходив у форматі дискусійних панелей, які розділили на чотири частини. Так на першій обговорили сучасні інструменти управління продажами, другу присвятили бізнес-можливостям у туристичній сфері, під час третьої дискусії шукали енергоефективні рішення для бізнесу, а четверту зосередили на виході на зовнішні ринки й масштабуванні підприємства.