01.10.2018 — 22:11

4 жовтня о 10 год. в приміщенні актового залу будинку Федерації профспілок Хмельницької області (м. Хмельницький, вул. Соборна, 57) за ініціативи ОР «Ліга роботодавців»відбудеться  безкоштовний семінар в рамках проведення роз’яснювальної компанії з питань трудового та податкового законодавства. До участі запрошуються керівники підприємств, підприємці, працівники бухгалтерії та кадрової служби.

Орієнтовний перелік питань

  1. Порядок проведення заходів контролю Держпраці, ДФС, мінімізація ризиків при використанні найманої праці. Порядок обміну інформацією про відомості, що містять ознаки порушень законодавства про працю.
  2. Наслідки порушення законодавства, відповідальність: дисциплінарна, адміністративна, кримінальна, фінансова.
  3. Що повинен знати роботодавець про використання найманої праці у 2018 році. Актуальність оформлення трудових відносин, нюанси використання найманої праці. Підготовка до заходів контролю, новації, судова практика.
  4. Наймана праця: форми документів, що складаються при здійсненні заходів державного нагляду та контролю за додержанням законодавства в т.ч. про працю, зайнятість населення та працевлаштування інвалідів. Переліки питань для різних видів перевірок.
  5. Заходи суб’єктів господарювання при появі інспекторів, дозвіл проведення зйомки, опитування працівників тощо.
  6. Розгляд звернення щодо надання Держпраці повноважень проведення перевірок суб’єктів не зареєстрованих в державних органах влади та які не сплачують податки.