08.10.2018 — 14:27

8 жовтня – День юриста

День юриста відзначається щорічно 8 жовтня. Це свято, яке об’єднує юристів різних сфер діяльності, які стоять на захисті прав і свобод українців.

З цієї нагоди в обласній державній адміністрації відбулися урочистості. Із нагоди професійного свята лунали вітання від першого заступника голови адміністрації Володимира Кальніченка, заступника керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяни Зеленко, начальника Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктора Худняка.

Перший заступник голови адміністрації Володимир Кальніченко висловив слова вітання усім присутнім від імені голови адміністрації Вадима Лозового, а також відмітив, що держава успішна тоді, коли має міцну і справедливу правову систему, основою якої є високопрофесійний корпус юристів.

«Ми на правильному шляху і саме юристи стоять на захисті конституційних прав та свобод українців, якнайактивніше сприяють розбудові незалежної, правової Української держави – держави для людей, – зазначив Володимир Ілліч. – Завдяки вашій чесності, принциповості, неупередженості та об’єктивності ви маєте високу довіру та повагу в суспільстві. Адже для громадян ви є істиною в кінцевій інстанції, представниками влади і захисниками справедливості».

На завершення посадовець побажав усім присутнім здоров’я, мирного неба, родинного затишку, успіхів, гарних професійних здобутків, завжди досягати мети, а також, аби служіння Закону, високим принципам права завжди приносило гарні плоди нашій країні.

Кращим працівникам галузі було вручено Почесні грамоти та подяки обласної державної адміністрації.

Гарного настрою усім присутнім додала концертна програма.