12.10.2018 — 11:13

У період з 24 по 27 жовтня 2018 p., в Міжнародному виставковому центрі м. Касабланки (Королівство Марокко) відбудуться три виставкиспеціалізована міжнародна виставка електроенергії, освітлення, електротехніки і автоматизації “Elec Expo”, міжнародна виставка відновлюваної енергії та енергоефективності “EneR Event” і міжнародна виставка компонентів впроваджувальних електронних систем “Tronica Expo”

За інформацією Посольства України в Королівстві Марокко, у період з 24 по 27 жовтня 2018 p., в Міжнародному виставковому центрі м. Касабланки (Королівство Марокко) відбудуться три виставки: спеціалізована міжнародна виставка електроенергії, освітлення, електротехніки і автоматизації “Elec Expo”, міжнародна виставка відновлюваної енергії та енергоефективності “EneR Event” і міжнародна виставка компонентів впроваджувальних електронних систем “Tronica Expo”. Організатором зазначених заходів виступає Національна федерація електроенергетики, електроніки та відновлюваних джерел енергії (FENELEC) за підтримки Міністерства енергетики, гірничодобувної промисловості та сталого розвитку Королівства Марокко.

Згадані виставкові заходи проходять щорічно, участь у них візьмуть понад 200 компаній та організацій з Марокко та інших країн світу. Серед них, у тому числі, і консалтингові компанії та державні установи Марокко, які можуть виступати посередниками при просуванні продукції на місцевий ринок.

В рамках вищезгаданих міжнародних виставок планується проведення наукового форуму “Elec Expo Forum 2018” за сприяння Національного управління електроенергетики і водопостачання Королівства Марокко (ONEE).

Очікується, що зазначені виставки відвідають міністри енергетики з 12 африканських країн, а також генеральні директори національних електроенергетичних компаній з Алжиру, Анголи, Камеруну, Кот-д’Івуару, Ефіопії, Гани, Малі, Нігеру, Нігерії, Демократичної Республіки Конго, Руанди, Сенегалу і Тунісу.

Зареєструватися зацікавленим компаніям можна на офіційному сайті організаторів заходу: http://www.elecexpo.ma