12.10.2018 — 16:27

Голова адміністрації Вадим Лозовий  здійснив виїзний прийом громадян на Деражнянщині  

Одним із дієвих інструментів вивчення та вирішення проблем жителів  області є проведення особистих прийомів громадян за місцем їх проживання. Так, 12 жовтня голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий провів виїзний прийом громадян у Деражнянському районі.

Найактуальнішими питаннями, що турбували жителів району були звернення з приводу: надання матеріальної допомоги на лікування, відновлення роботи автобусної станції, що в м. Деражня, ремонту доріг, а також розширення мережі Центру професійної технічної освіти і підвищення його акредитаційного рівня з подальшою можливістю отримання дипломів молодшого спеціаліста.

Вадим Лозовий та керівництво району спільно з заявниками обговорили шляхи вирішення порушених питань, а ті, які потребували більш детального розгляду та обговорення будуть розглянуті відповідно з чинним законодавством із залученням відповідних фахівців. Також Вадим Миколайович зауважив, що кожне звернення перебуватиме на його особистому контролі до остаточного вирішення.

Крім того, голова облдержадміністрації закликав керівництво району та міста працювати злагоджено, з метою забезпечення та підтримки порядку в районі, а також належного функціонування всіх районних структур.

За матеріалами Деражнянської РДА