19.10.2018 — 12:26

Турецька перемога армрестлера з Ізяславщини

Українська земля завжди була багата на славних синів та дочок. Вона народжувала і продовжує народжувати талановитих спортсменів, які прагнуть возвеличити свою країну, добившись для неї найгучніших, найвизначніших  перемог.

Увага спортивної громадськості всього світу нещодавно була прикута до Анталії (Туреччина), де зібрались спортсмени  з багатьох куточків світу, щоб підкорити вершини спортивного Олімпу на чемпіонаті світу з армрестлінгу “40th World Armwrestling».

На цьому чемпіонаті Україну та славетний Ізяславський край представляв Шемчук Дмитро – колишній учень Білівського НВК «ЗОШ І-ІІІст-д/с»  села Білеве Ізяславського району. Перемігши титулованих суперників, він  посів 2 місце (права рука) та 3 місце (ліва рука) в цьому виді рукоборства.

Спортсменів в світі стає усе більше, до того ж таких, якими могла б пишатися будь-яка країна. Ми пишаємося тим, що в надскладних умовах наш Дмитро  з гордістю несе  прапор України в своїх міцних руках. Пишаємось земляком, на честь перемоги якого лунав Державний Гімн нашої держави. Спортсмен  є зразком тієї сили духу та впевненості у перемозі, які на сьогодні дуже потрібні всій Україні.

Від щирого серця бажаємо нашому армрестлеру  непереможного спортивного духу, нових досягнень і перемог на благо Ізяславщини  та України!

 

За матеріалами Білівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок»Ізяславського району