24.10.2018 — 08:46

100-літній ювілей відсвяткувала жителька с. Шаровечка Хмельницького району

23 жовтня свій славний 100-літній ювілей у колі рідних та близьких зустріла жителька с. Шаровечка Хмельницького району – Вітер Марія Спиридонівна. Марія Спиридонівна є свідком Голодомору, учасником Другої світової війни, допомагала відбудовувати свій край в післявоєнні часи, важко працювала різноробочою в місцевому колгоспі.

Привітати з днем народження одну зі старійшин району завітали до господи  іменинниці голова райдержадміністрації Леся Коменда та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Надія Гулько.

Леся Мирославівна привітала ювілярку, подякувала за нелегку працю на благо громади району, витримку в часи воєнного лихоліття та післявоєнної відбудови. Голова райдержадміністрації передала щирі вітання й  від голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового. Іменинниці вручили Подяку облдержадміністрації, цінний подарунок та квіти. Надано й одноразову грошову допомогу.

У святковий день лунали побажання міцного здоров’я, бадьорості духу, сили, жаги до життя, а також миру, добра та щастя усій великій і дружній родині Марії Спиридонівни.